TALTIOssa tapahtuu: Asiakashankkeet alkavat

Uutinen
TALTIOn asiakaskohtaisten hankkeiden ensimmäiset toteutukset esitellään syys-lokakuun aikana.

TALTIO hanke kiihdytti toimintaansa kesän ja kesälomien kynnyksellä. Uusia asiakassopimuksia tehtiin ja hankkeita valmisteltiin. Asiakaskohtaisia toteutushankkeita käynnistettiin jo alkukesästä ja kunnianhimoisemmat jatkoivat töitä myös kesäloma-aikana. Hankkeiden ensimmäiset toteutukset esitellään syys-lokakuun aikana tuleville käyttäjille.

Syksyn aikana TALTIO hankkeen toimesta varmistetaan kaikkien asiakashankkeiden liikkeellelähtö ja käydään läpi mahdollinen TALTIO hankkeen tuen tarve. Syksyn aikana käynnistetään lisää toteutushankkeita ja näin TALTIO standardi ja toimintamalli alkavat konkretisoitua. Tulemme syksyn aikana kokemaan mielenkiintoisia asioita.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan TALTIO-hankkeen tilanteesta lisää, ilmoittaudu mukaan TALTIOn kolmanteen aamupäiväseminaariin. Seminaari pidetään 11. lokakuuta klo 9.00 – 12.00 liikenne- ja viestintäministeriössä. Seminaarin avaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen juho.pitkaniemi [at] taloushallintoliitto.fi.

Markku Örn
hankejohtaja